Reunió 31/3/2020

Ens toca  trobada. Tot i estar en confinament els Eduglobals decidim veure’ns per vídeotrucada, tenim ganes de saber unes de les altres.

Ens trobem pel Meet 12 de nosaltres, conversem sobre com estem vivint la situació, expressem pors i preocupacions, com ens organitzem les rutines, com gestionem la convivència amb els infants, etc. i compartim estratègies de «supervivència» tot regalant-nos un espai bonic de cura mútua. Compartim també estratègies docents i de cura de l’alumnat en el nou escenari de treball en línia.

Reflexionem sobre la part d’oportunitat que pot oferir la situació, des d’una perspectiva ecofeminista (*) i de decreixement, ens adonem que la situació ara, i sobretot un cop acabi el confinament, requerirà molta acció per influir en que les respostes que es donin a la crisis segueixin criteris de justícia global, cosa que imaginem serà un repte ENORME.

(*)Per situar-vos us animem a mirar el vídeo resum de 3’5 minuts de la xerrada de Yayo Herrero al nostre canal youtube

D’aquí comencem a imaginar què podem aportar nosaltres en la situació actual, sabem que el Departament d’Educació anima al professorat a generar recursos i sentim que, ara més que mai, cal aportar la mirada de justícia global a les STEM, pel que ens animem a pensar com fer una proposta… esperem poder-vos-la explicar aviat.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *