Reunió 29/09/2020. Primera trobada del curs.

Aquest any ens iniciem com a nou grup de l’ICE UAB. La Begoña Oliveras ens explica com funcionarem i què ens requereix. Hi ha uns quants companys i companyes nous. Ens presentem.

Avui ens plantegem objectius per al curs 2020-2021. En petits grups hi reflexionem.

Acordem els següents:

  • Treballar propostes d’aula en petits grups (nodes). Tothom en té moltes ganes. Volem recuerar alguns projectes iniciats l’any passat com «Biaix de gènere en mètode científic», «energia i Big ideas» o «Estirant del Fil d’on ve la roba que portem». I apareixen idees noves també com «#glossa EduglobalSTE(AAA)». Queda pendent organitzar els nodes. Iniciem un mural «Padlet» per recollir les propostes de nodes per aquest curs
  • Seguir amb presència a les XXSS
  • Decidim impulsar la 2ona Escola d’Estiu EduglobalSTEM al juliol 2021.
  • Ens proposem també alguna sessió de formació interna per aquest curs, però no decidim tema.

Comencem el curs i acabem la primera trobada amb les paraules següents: «Il·lusionat, pragmatisme, motivada, motivada, contenta, engrescat, esperançat, expectant, enfeinat, descoberta, content (trist per fer-ho on-line), excitat, acompanyada, retrobada (amb persones i idees), engrescada, Expectant, emocionada i a l’expectativa, molt agraït (tanta gent amb tantes ganes)».

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *