Trobada 27/10/2020

Comencem la reunió amb la Caterina Canyelles que ha vingut a convidar-nos a participar al projecte de foment de les vocacions científiques a través de la lectura que està impulsant. Unes quantes ens hi animem.

Avui faciliten la trobada en Sergi i en Felip i ens conviden a concretar, a través d’un mural virtual, quins nodes farem per crear i impulsar experiències d’aula. Aquesta és la part central de la trobada.

L’Elena explica que EduglobalSTEM va ser presentat a la reunió del grup de treball STEM que impulsa el Consorci d’Educació de Barcelona, on acull actors diversos que promouen l’educació STEM a la ciutat, un bon lloc per incidir en que les STEM incorporin la mirada de justícia global.

Tanquem assignant qui facilitarà la propera trobada: en Sergi, l’Uru i en Jordi.

Fins la propera!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *